Brodyrhuset Unique

Untitled Document

Din idé + Vår expertis = UNIQUE


Har du en idé du vill förverkliga ?
Vi kan hjälpa dig med alla steg, från idéutveckling och hela vägen fram till produktion och leverans.
Innan produktion startar kan vi hjälpa dig med idéutveckling och design, samt att ta fram fysiska prover/prototyper.
Som med allt annat vi gör, sker all produktion under vår noggranna översikt, och enligt våra riktlinjer och strikta produktionsprinciper.
Vi ser till att rätt typ av material, färger och produktionsteknik används för varje enskilt fall.
Med vår långa erfarenhet, expertkunnande och känsla för kvalité garanterar vi en kombination av bästa kvalité till bästa pris.
Vi ser helst att du räknar med en upplaga av minst 1000st.

Skicka oss info om vad du tänker dig, så hör vi strax av oss. jacob@brodyrhuset.se

PG-Security hade först tänkt sig att bara beställa 1000 ex av det emaljerade metallemblemet från oss. Sedan skulle de hitta en läderspecialist för att tillverka läderfodralet, samt montera emblemet däri. Istället tog vi hand om hela produktionen, vilket sparade dem tid och pengar, samt oro över kvalitén. Utöver de första 1000 exen har PG-Security sedan dess beställt 500 till. För oss är en kund som repeterar en order en form av beröm vi gärna tar till oss.

Svenska Kyrkan hade en idé om att hitta en leverantör och köpa in 1000 st dregglisar, för att sedan låta oss märka dem med brodyr med texten "alltid älskad". Det visade sig dock att det var mer tids- och kostnadseffektivt att låta oss ta hand om hela tillverkningen. Efter fyra vändor av fysiska prover med från grunden nysydda dregglisar, inklusive brodyr och etikett fick vi grönt ljus från Svenska Kyrkan och producerade och levererade 1000 ex.

"Hej Jacob! Vad synd att jag hade en barngrupp precis när du kom igår. Då fick jag inte möjlighet att visa hur nöjd jag blev med slutresultatet. Dregglisarna är jättefina! Fin färg, mjukt tyg och fin brodyr. Tack för hjälpen! Vi kommer att återkomma med ytterligare beställingar från er. Allt gott! Vänliga hälsningar, Elin Arvinder Persson"

.

.

.

.

.

.

.