Våra Kunder

Untitled Document

Här är några kunder vi jobbat för.


PG-Security hade först tänkt sig att bara beställa 1000 ex av det emaljerade metallemblemet från oss. Sedan skulle de hitta en läderspecialist för att tillverka läderfodralet, samt montera emblemet däri. Istället tog vi hand om hela produktionen, vilket sparade dem tid och pengar, samt oro över kvalitén. Utöver de första 1000 exen har PG-Security sedan dess beställt 500 till. För oss är en kund som repeterar en order en form av beröm vi gärna tar till oss.

En stor ära för oss på Brodyrhuset att ha blivit anlitade av legendariska DDB att tillverka 2000st. broderade tygmärken :).

“ Hej Jacob! Tack för leveransen av de fina broderade tygmärkena. Efter många ändringar från vår sida så fick vi ändå fantastisk support och service hela vägen. Vilket tålamod! Och leveransen gick snabbt och bra. Stort tack Vänligen Anna Hellenberg Print Production Manager DDB http://www.ddb.se/ “

Svenska Kyrkan hade en idé om att hitta en leverantör och köpa in 1000 st dregglisar, för att sedan låta oss märka dem med brodyr med texten "alltid älskad". Det visade sig dock att det var mer tids- och kostnadseffektivt att låta oss ta hand om hela tillverkningen. Efter fyra vändor av fysiska prover med från grunden nysydda dregglisar, inklusive brodyr och etikett fick vi grönt ljus från Svenska Kyrkan och producerade och levererade 1000 ex.

" Hej Jacob! Vad synd att jag hade en barngrupp precis när du kom igår. Då fick jag inte möjlighet att visa hur nöjd jag blev med slutresultatet. Dregglisarna är jättefina! Fin färg, mjukt tyg och fin brodyr. Tack för hjälpen! Vi kommer att återkomma med ytterligare beställingar från er. Allt gott! Vänliga hälsningar, Elin Arvinder Persson "

Ikeas utställning “TILLSAMMANS” på Skeppsbron nedanför Slottet ägde rum under “LOVE Stockholm” 2010, 6 till 19 juni. Där hade Ikea byggt upp sin egen version av Haga slott. Inredare i ett mentorsprogram på IKEA fick fria händer att inreda detta slott med 14 olika rum. Brodyrhuset fick den stora äran att brodera ett antal olika objekt till detta, bl.a ryggstöden till Victorias och Daniels stolar i “Kungliga matsalen” och ett par kuddar till “Kungliga biblioteket”.

Vi fick åter igen äran att jobba för IKEA, denna gång en bonad med texten ‘Tillträde Förbjudet’ som användes i deras senaste reklamfilm ‘Mjuka Möjligheter’, man kan se den 0:54 i videon på youtube. Detta är för övrigt det största broderade märke som vi på Brodyrhuset någonsin tillverkat.

När NIKE gjorde denna ‘Destroyer’ jacka till Zlatan Ibrahimovic, fick vi den stora äran att tillverka all brodyr. Brodyren gjorde vi ton i ton och föreställer alla Zlatans tatueringar på överkroppen, dessa är dessutom placerade på samma ställe på jackan som de riktiga tatueringarna är på Zlatans överkropp !

Vi blev kontaktade av Martin på BusinessClass.se och levererade 1000st. broderade nyckelringar. Kort därpå hörde de av sig igen för en beställning på 1000st. till, kul tänkte vi med ännu en nöjd kund. Det dröjde inte länge innan de hörde av sig igen, denna gång var det dock för en aningen större beställning, på 30000st. broderade nyckelringar… Tack Martin Björnström och BusinessClass.se för förtroendet.

“ Hej Jacob, BusinessClass är väldigt nöjda med servicen från Brodyrhuset. Vi kontaktade fem olika företag inför produktionen av våra nyckelringar och fick ett bra erbjudande från er. Hela kedjan från korrektur till produktion var väldigt smidig, leveransen kom i tid och nyckelringarna blev precis så fina som vi hoppats på. Det har gjort att vi återkommit flera gånger och har beställt fler än 30 000 nyckelringar senaste året. Brodyrhuset har en smart affärsidé med design i Sverige och produktion utomlands för bästa priser. Med varma hälsningar Martin Björnström

Hem

Vi fick äran att göra ett antal broderade märken som användes för Oral-B’s nya reklamfilm. Dessa gjorde vi med klisterlapps baksida och fästes sedan på tandskötarens vita rock. Vi har ännu inte lyckats hitta en länk på Youtube, men den kan fortfarande ses rätt frekvent på tv.

Nyckelband till Studio Hemtex.

Nyckelband till Softube.

Nyckelband till Vägjobb i Sverige.

Nyckelband till Persson´s Villa, Mark och Trädgård.

"Hej Jacob, Patcharna har anlänt! Ser mycket bra ut. Stort tack som vanligt! Vi hörs igen nästa år.
Vänliga hälsningar Mattias
"

Mattias från www.berget-events.com

Cockfighters MC

"Tack för kanonservice!
Mvh Leo Cockfighters MC
"

Leo från Cockfighters MC

"Hej Jacob, Tack för fakturan, jag har även fått märkena nu, de blev jättefina!
Vänliga Hälsningar Kaarina Pettersson FMV-Försvarets materielverk
"

Kaarina från www.fmv.se

"Personalen är överlycklig! Tack för all hjälp och God Jul"

www.omnipolloshatt.com

"Hej Jacob! Tack för ett mycket bra jobb! Det blev mycket bra! Med vänlig hälsning / Best Regards"

Urban från www.newtechit.se

"Hej! Tack, idag kom leveransen. De blev fina.
Med vänlig hälsning
"

Marie från www.forenadecare.com

Josephine Flatebö

"Hej Jacob! Tack! Och stort tack för nyckelbanden, de var verkligen jättefina. Allt gott!
/ Josephine
"

Josephine från www.flatebo.se

"Hej! Jag har fått märkena, stort tack! Ser fantastiskt ut. Jag överför pengarna idag.
Mvh Ruben
"

Ruben från www.uvbo.se

.
.
.