Om Oss

Brodyrhuset drivs och ägs av mig, Jacob Allo.

Jag har själv över 30 års gedigen och direkt erfarenhet av att jobba med brodyr och tryck inom textilbranschen, både i Sverige och internationellt;
vissa företag säger ’vi har sammanlagt 40 års erfarenhet av brodyr’.
Men, har du hört den om trillingarna som sa: ’vi har nu sammanlagt gått 12 år i skolan, så nu tar vi studenten alla tre’? ; de gick alla tre  i pension 12 år senare.

Kvalitet före låga priser

För mig har kvalité alltid varit någonting jag inte kunnat kompromissa med, vare sig när det gäller min egen tillverkning eller utkontrakterad produktion som jag har ansvar för.
Inget gör mig gladare än när en kund med ett nöjt léende tackar mig för ett väl utfört arbete.
När jag själv broderar här i vår verkstad är det enkelt för mig att kontrollera resultatet.
Vid utlandsproduktion har jag en ganska enkel ’hemlighet’ för att se till att din beställning håller samma kvalité. Under mina mer än 10 år med utlandsproduktion har jag, för varje produkt vi tillhandahåller, beställt samma artiklar från ett tiotal olika leverantörer. Med tränat öga har jag sedan jämfört och valt 2-3 leverantörer som hållit måttet.
Min långa erfarenhet, expertkunnande och känsla för kvalité är den främsta tjänsten jag erbjuder dig som kund.
Brodyrhuset har för tillfället kapacitet för lokal produktion av brodyr. Men vi håller just nu på att utöka kapaciteten för att även innefatta textiltryck och lasergravyr.

Brodyrhuset i Stockholm
Org.nr.: 6901095833
Momsregnr.: Se690109583301
(Innehar F-skattebevis)

Untitled Document

PG-Security hade först tänkt sig att bara beställa 1000 ex av det emaljerade metallemblemet från oss. Sedan skulle de hitta en läderspecialist för att tillverka läderfodralet, samt montera emblemet däri. Istället tog vi hand om hela produktionen, vilket sparade dem tid och pengar, samt oro över kvalitén. Utöver de första 1000 exen har PG-Security sedan dess beställt 500 till. För oss är en kund som repeterar en order en form av beröm vi gärna tar till oss.

En stor ära för oss på Brodyrhuset att ha blivit anlitade av legendariska DDB att tillverka 2000st. broderade tygmärken :).
“ Hej Jacob! Tack för leveransen av de fina broderade tygmärkena. Efter många ändringar från vår sida så fick vi ändå fantastisk support och service hela vägen. Vilket tålamod! Och leveransen gick snabbt och bra. Stort tack Vänligen Anna Hellenberg Print Production Manager DDB http://www.ddb.se/ “

Svenska Kyrkan hade en idé om att hitta en leverantör och köpa in 1000 st dregglisar, för att sedan låta oss märka dem med brodyr med texten "alltid älskad". Det visade sig dock att det var mer tids- och kostnadseffektivt att låta oss ta hand om hela tillverkningen. Efter fyra vändor av fysiska prover med från grunden nysydda dregglisar, inklusive brodyr och etikett fick vi grönt ljus från Svenska Kyrkan och producerade och levererade 1000 ex.
" Hej Jacob! Vad synd att jag hade en barngrupp precis när du kom igår. Då fick jag inte möjlighet att visa hur nöjd jag blev med slutresultatet. Dregglisarna är jättefina! Fin färg, mjukt tyg och fin brodyr. Tack för hjälpen! Vi kommer att återkomma med ytterligare beställingar från er. Allt gott! Vänliga hälsningar, Elin Arvinder Persson "

Vi fick åter igen äran att jobba för IKEA, denna gång en bonad med texten ‘Tillträde Förbjudet’ som användes i deras senaste reklamfilm ‘Mjuka Möjligheter’, man kan se den 0:54 i videon på youtube. Detta är för övrigt det största broderade märke som vi på Brodyrhuset någonsin tillverkat.

När NIKE gjorde denna ‘Destroyer’ jacka till Zlatan Ibrahimovic, fick vi den stora äran att tillverka all brodyr. Brodyren gjorde vi ton i ton och föreställer alla Zlatans tatueringar på överkroppen, dessa är dessutom placerade på samma ställe på jackan som de riktiga tatueringarna är på Zlatans överkropp.

Vi blev kontaktade av Martin på BusinessClass.se och levererade 1000st. broderade nyckelringar. Kort därpå hörde de av sig igen för en beställning på 1000st. till, kul tänkte vi med ännu en nöjd kund. Det dröjde inte länge innan de hörde av sig igen, denna gång var det dock för en aningen större beställning, på 30000st. broderade nyckelringar… Tack Martin Björnström och BusinessClass.se för förtroendet.
“ Hej Jacob, BusinessClass är väldigt nöjda med servicen från Brodyrhuset. Vi kontaktade fem olika företag inför produktionen av våra nyckelringar och fick ett bra erbjudande från er. Hela kedjan från korrektur till produktion var väldigt smidig, leveransen kom i tid och nyckelringarna blev precis så fina som vi hoppats på. Det har gjort att vi återkommit flera gånger och har beställt fler än 30 000 nyckelringar senaste året. Brodyrhuset har en smart affärsidé med design i Sverige och produktion utomlands för bästa priser. Med varma hälsningar Martin Björnström

Hem

.
.
.